Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nyt samarbejde til kamp mod PTSD

Reddernes Fagforening har som noget helt nyt indgået samarbejde med Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende.  Husk som medlem at gratis tilmelde dig til vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD".

Har du PTSD og har brug for en socialrådgiver?
Når du har tilmeldt dig vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD" - og pludselig har brug for hjælp, kan du kontakte Dorte, der er socialrådgiver. Husk det er gratis for dig, men vi skal have tilmelding på forhånd, for at have ordningen op og køre.

 

Har du PTSD og har brug for en krops- og fysioterapeut?
Når du har tilmeldt dig vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD" - kan du kontakte Jasmeen, der er krops- og fysioterapeut. Husk det er gratis for dig, men vi skal have tilmelding på forhånd, for at have ordningen op og køre.

4 ambulancer står på række indenfor i hallen

Har du PTSD eller symptomer og har brug for at tale med en specialpsykolog?
Når du har tilmeldt dig vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD" - kan du kontakte Kristine, der er specialpsykolog.

Husk det er gratis for dig, men vi skal have tilmelding på forhånd, for at have ordningen op og køre.

Har du PTSD eller symptomer og har brug for at tale med en jurist?
Når du har tilmeldt dig vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD" - kan du kontakte Sandra, der er jurist. Husk det er gratis for dig, men vi skal have tilmelding på forhånd, for at have ordningen op og køre.

Har du PTSD eller symptomer og har brug for at tale med en socialrådgiver?
Når du har tilmeldt dig vores nye samarbejde på bhs@reddernesfagforening.dk med navn og "Ja tak PTSD" - kan du kontakte Stine, der er socialrådgiver. Husk det er gratis for dig, men vi skal have tilmelding på forhånd, for at have ordningen op og køre.

Vores mærkesager

  • Fælles brancheoverenskomst
  • Bedre løn- og arbejdsvilkår
  • Mere uddannelse og efteruddannelse

Hvad går dit kontingent til?

Dit kontingent går til en fagforening, der kun arbejder for at forbedre reddernes arbejds- og lønvilkår. 

Alle kan få PTSD – men beredskabsfolk er særligt i farezonen

Efter at have ligget alt for længe i en utæt våddragt under en øvelse får tidligere ambulancereder Per Laudrup Jørgensen PTSD. Men han bliver også ramt på sin retfærdighedsfølelse og føler sig lost i systemet. Derfor har han været med til at stifte Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende.

På forkant med PTSD

Landsforeningen for PTSD-ramte og pårørende og Reddernes Fagforening har i dag offentliggjort et sprit nyt samarbejde i en fælles pressemeddelelse.

Tre måneders gratis fagforening

Med dit medlemskab får du ikke alene A-kasse, forsikring og faglig hjælp i faglige sager. Du støtter også Reddernes Fagforenings arbejde for bedre vilkår for de danske ambulance- og ST-reddere.

De første tre måneder er gratis.