Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Demokrati

Reddernes Fagforening er en demokratisk organisation, hvor alle medlemmer har fri og lige adgang til beslutningsprocesserne samt mulighed for direkte indflydelse.

Vi tror på medlemsdemokrati


Bestyrelsen i Reddernes Fagforening er valgt af de menige medlemmer og ikke på en kongres med særligt delegerede deltagere. Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen og komme med forslag på generalforsamlingen.

Vi har gennemskuelige procedurer og processer og ingen skjulte aftaler med andre. Hos os er alt åbent og transparent. Og vi står sammen om at sikre transparens i alle leder og kanter af vores organisation.

Hvis du som medlem har noget på hjerte, har du altid mulighed for at tage direkte kontakt til bestyrelsen. Vi lytter til vores medlemmer, fordi vi alle selv er reddere og kun ønsker det bedste for vores fælles arbejdsliv.

Vi tror med andre ord på medlemsdemokrati - også i dagligdagen.

Foto: Anders Brohus

Vores mærkesager

  • Fælles brancheoverenskomst
  • En professionsbachelor i paramedicin
  • Bedre løn- og arbejdsvilkår
  • Mere uddannelse og efteruddannelse

Hvad går dit kontingent til?

Dit kontingent går til en fagforening, der kun arbejder for at forbedre reddernes arbejds- og lønvilkår. 

Tilmeld dig - og få tre måneders gratis fagforening

Med dit medlemskab får du ikke alene A-kasse, forsikring og faglig hjælp i faglige sager. Du støtter også Reddernes Fagforenings arbejde for bedre vilkår for de danske ambulance- og ST-reddere.

De første tre måneder er gratis.