Spring navigationen over og gå direkte til indhold

RedderLIV; januar 2024

Nyhedsbrev til medlemmer af Reddernes Fagforening - Danmarks fagforening for alle reddere under det præhospitale område. En fagforening kun for reddere - af reddere.

Sommerhus ved Bro Strand - deadline 15.02.2024

Som medlem kan du leje vores sommerhus i Brenderup på Fyn. Sommerhuset ligger 300 meter fra stranden. Huset er i to planer og har plads til seks personer. Husk der er deadline for booking d. 15. februar 2024.

Hvad rør sig i foreningen?

Her kan du læse nogle af vores seneste nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Reddernes Fagforening.
Husk at du altid kan finde vores nyheder på hjemmesiden her.

Nyt ph.d.-projekt undersøger forebyggelse af redderes risiko for PSTD - Vi hjælper allerede medlemmerne

Husk at Reddernes Fagforening allerede har sat PTSD problemet på skinner og tilbyder Danmarks bedste hjælp og rådgivning helt gratis til alle vores medlemmer. 

Reddernes Fagforening i Vejle Amts Folkeblad

Manglen på ambulancereddere i Hedensted tager driftslederen med ophøjet ro. Det gør Bent Holst Sørensen, bestyrelsesmedlem I RF ikke: "Det er bekymrende som ambulanceredder, men også som borger i Hedensted Kommune." Han mener, der er en bevidst nedprioritering af vikarer:"Jeg har hørt om fastansatte, der har tilbudt at køre derud, som har fået nej."

Vi bakker op om reddernes bekymring i Ekstra Bladet

“Vi skal trygt kunne gå på arbejde. Hvis vi bliver involveret i et mindre trafikuheld under vores udrykningskørsel, skal vi ikke starte med at få smidt en sigtelse i nakken og dermed have en risiko for at miste vores kørekort og så vores job. Det er at skyde over mål” - Udtaler formand for Kim Volder Hammershøj til Ekstra Bladet.

Giv din kollega tre måneders gratis fagforening

Med dit medlemskab får du ikke alene A-kasse, forsikring og faglig hjælp i faglige sager. Du støtter også Reddernes Fagforenings arbejde for bedre vilkår for de danske ambulance- og ST-reddere.

De første tre måneder er gratis.